Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Informatika rovattal
Kiadja a MATFUND Alapítvány
Már regisztráltál?
Új vendég vagy?

A szálláshelyre este együtt, tanári kísérettel fogunk átmenni.

A Déli épület megközelítése

  • A Népligettől: a 103-as busszal a Pázmány Péter sétány megállóig (ez a Lágymányosi híd budai hídfője), onnan a Petőfi híd (vagyis észak) felé elindulva, a Duna-parton látható első épületig gyalog. Az épületnek két bejárata lesz nyitva: a keleti (Duna felőli), illetve az északi.
  • A Keleti pályaudvarról: 7-es, piros 7-es, 73-as, piros 173-as busszal a Blaha Lujza térig, onnan 4-6-os villamossal a Petőfi híd budai hídfője megállóig. Innen dél felé nézve, a déli épület a Duna-parton látható épületek közül a második. Az épületnek két bejárata lesz nyitva: a keleti (Duna felőli), illetve az északi.
    Vagy a belvárost kikerülve: metrópótlóval a Stadionok megállóig, onnét 1-es villamossal a Népligetig, onnan 103-as busszal a Pázmány Péter sétány megállóig (ez a Lágymányosi híd budai hídfője), onnan a Petőfi híd (vagyis észak) felé elindulva, a Duna-parton látható első épületig gyalog. Az épületnek két bejárata lesz nyitva: a keleti (Duna felőli), illetve az északi. (A 103-as buszra át lehet szállni később is, pl. a Mester utcánál, ott talán könnyebb megtalálni a megállót, de a villamos végállomásától át is lehet gyalogolni a Lágymányosi hídon (szeles időben nem ajánlott).)
  • A Nyugati pályaudvarról: 4-6-os villamossal a Petőfi híd budai hídfője megállóig. Innen dél felé nézve, a déli épület a Duna-parton látható épületek közül a második. Az épületnek két bejárata lesz nyitva: a keleti (Duna felőli), illetve az északi.
    Vagy: Metróval a Ferenc krt. állomásig, és onnét 4-6-os villamossal a Petőfi híd budai hídfője megállóig. Innen dél felé nézve, a déli épület a Duna-parton látható épületek közül a második. Az épületnek két bejárata lesz nyitva: a keleti (Duna felőli), illetve az északi.
  • A Déli pélyaudvarról: 61-es villamossal a Móricz Zsigmond körtérig, onnan 6-os villamossal 2 megállót a Petőfi híd budai hídfője megállóig. Innen dél felé nézve, a déli épület a Duna-parton látható épületek közül a második. Az épületnek két bejárata lesz nyitva: a keleti (Duna felőli), illetve az északi.
  • A Kelenföldi pályaudvarról: piros 7-es vagy piros 173-as busszal a Móricz Zsigmond körtérig, onnan 6-os villamossal 2 megállót a Petőfi híd budai hídfője megállóig. Innen dél felé nézve, a déli épület a Duna-parton látható épületek közül a második. Az épületnek két bejárata lesz nyitva: a keleti (Duna felőli), illetve az északi.