KöMaL - Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Belépés
Regisztráció
 English
Információ
A lap
Pontverseny
Cikkek
Hírek
Fórum
Ericsson-díj
Ifjúsági Ankét
Versenyek
Linkek

Rendelje meg a KöMaL-t!

ELTE

VersenyVizsga portál

Kísérletek.hu

Matematika oktatási portál

Az Északi épület megközelítése

 • A Népligettől: az 1-es villamossal az "Infopark" megállóig (ez a Lágymányosi híd budai hídfője), onnan a Petőfi híd (vagyis észak) felé elindulva, a Duna-parton látható második épületig gyalog. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva.
  Vagy: Metróval (Újpest Központ felé) a "Corvin negyed"-ig, onnan 4-6-os villamossal a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

 • A Keleti pályaudvarról: 2-es (piros) metróval a Blaha Lujza térig, onnan 4-6-os villamossal a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)
  Vagy: 4-es (zöld) metróval a Móricz Zsigmond körtéig, onnan 6-os villamossal a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

 • A Nyugati pályaudvarról: 4-6-os villamossal a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)
  Vagy: Metróval a "Corvin negyed"-ig, és onnét 4-6-os villamossal a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

 • A Déli pályaudvarról: 18-as vagy 61-es villamossal a "Móricz Zsigmond körtér"-ig, onnan 6-os villamossal 2 megállót a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

 • A Kelenföldi pályaudvarról: 4-es (zöld) metróval Újbuda-központig, onnan 4-es villamossal 2 megállót a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)
 • Támogatóink:   Ericsson   Cognex   Emberi Erőforrás Támogatáskezelő   Emberi Erőforrások Minisztériuma   Nemzeti Tehetség Program    
  MTA Energiatudományi Kutatóközpont   MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont     Nemzeti
Kulturális Alap   ELTE   Morgan Stanley