Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Informatika rovattal
Kiadja a MATFUND Alapítvány
Már regisztráltál?
Új vendég vagy?

A KöMaL pontversenyei

A KöMaL pontversenyeit 1995 óta lehet az interneten figyelemmel kisérni. A kedves Olvasó a korábbi versenyek feladatait és eredményeit is megtalálja ezen a helyen.

Az egyes alrovatok tartalma:

  Versenykiírás: Az aktuális pontverseny szabályainak ismertetése.
   Versenykiírás: Az aktuális pontverseny szabályainak ismertetése.

   Tudnivalók: További, a pontversennyel kapcsolatos információk, tanácsok a megoldások Munkafüzetben történő beküldéséről, a reklamálási lehetőségekről és még sok minden másról.

   Nevezés: Itt benevezhetsz a pontversenybe.

   Feladatok: Az idei pontversenyben kitűzött feladatok és vázlatos megoldásaik. A megoldásokat a beküldési határidő után 1-2 héttel tesszük közzé.

   Eredmények: Az idei és a korábbi évek pontversenyeinek eredményei. A versenyben elért eredményét ki-ki figyelemmel kísérheti folyamatosan frissített adatbázisunkból. A pontversenyek eredményét az 1995/96-os tanév óta tesszük közzé az interneten.

   Korábbi évek: A korábbi évek pontversenyeiben kitűzött feladatok. A pontversenyben kitűzött feladatok szövegét az 1997/98-as tanév óta, a vázlatos megoldásokat pedig az 1999/2000-es tanév óta.

   Elektronikus Munkafüzet: a munkafüzetben feltöltheted otthon, elektronikus formában elkészített megoldásaidat, de arra is van lehetőség, hogy a megoldásokat itt helyben, a TeX rendszer segítségével szerkeszd meg.