KöMaL - Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Belépés
Regisztráció
 English
Információ
A lap
Pontverseny
Cikkek
Hírek
Fórum
Versenykiírás
Tudnivalók
Nevezési lap
Feladatok
Eredmények
Korábbi évek
Arcképcsarnok
Munkafüzet

Rendelje meg a KöMaL-t!

MBUTTONS

VersenyVizsga portál

Kísérletek.hu

Matematika oktatási portál

A KöMaL pontversenyei

A KöMaL pontversenyeit 1995 óta lehet az interneten figyelemmel kisérni. A kedves Olvasó a korábbi versenyek feladatait és eredményeit is megtalálja ezen a helyen.

Az egyes alrovatok tartalma:

  Versenykiírás: Az aktuális pontverseny szabályainak ismertetése.

  Tudnivalók: További, a pontversennyel kapcsolatos információk, tanácsok a megoldások Munkafüzetben történő beküldéséről, a reklamálási lehetőségekről és még sok minden másról.

  Nevezés: Itt benevezhetsz a pontversenybe.

  Feladatok: Az idei pontversenyben kitűzött feladatok és vázlatos megoldásaik. A megoldásokat a beküldési határidő után 1-2 héttel tesszük közzé.

  Eredmények: Az idei és a korábbi évek pontversenyeinek eredményei. A versenyben elért eredményét ki-ki figyelemmel kísérheti folyamatosan frissített adatbázisunkból. A pontversenyek eredményét az 1995/96-os tanév óta tesszük közzé az interneten.

  Korábbi évek: A korábbi évek pontversenyeiben kitűzött feladatok. A pontversenyben kitűzött feladatok szövegét az 1997/98-as tanév óta, a vázlatos megoldásokat pedig az 1999/2000-es tanév óta.

  Elektronikus Munkafüzet: a munkafüzetben feltöltheted otthon, elektronikus formában elkészített megoldásaidat, de arra is van lehetőség, hogy a megoldásokat itt helyben, a TeX rendszer segítségével szerkeszd meg.

Támogatóink:   Ericsson   Cognex   Emberi Erőforrás Támogatáskezelő   Emberi Erőforrások Minisztériuma   Nemzeti Tehetség Program    
MTA Energiatudományi Kutatóközpont   MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont     Nemzeti
Kulturális Alap   ELTE   Morgan Stanley