Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Informatika rovattal
Kiadja a MATFUND Alapítvány
Már regisztráltál?
Új vendég vagy?

Az Északi épület megközelítése

  • A Népligettől vagy a Stadionok autóbusz-pályaudvarról: az 1-es villamossal az "Infopark" megállóig (ez a Lágymányosi híd budai hídfője), onnan a Petőfi híd (vagyis észak) felé elindulva, a Duna-parton látható második épületig gyalog. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

  • A Keleti pályaudvarról: 2-es (piros) metróval a Blaha Lujza térig vagy 4-es (zöld) metróval a Rákóczi térig, onnan 4-6-os villamossal a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

  • A Nyugati pályaudvarról: 4-6-os villamossal a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

  • A Déli pályaudvarról: 17-es vagy 61-es villamossal a Móricz Zsigmond körtérig, onnan 6-os villamossal 2 megállót a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)

  • A Kelenföldi pályaudvarról: 1-es villamossal az Infopark megállóig, majd gyalog.
    Vagy: 4-es (zöld) metróval Újbuda-központig, onnan 4-es villamossal 2 megállót a "Petőfi híd budai hídfője" megállóig. Innen dél felé nézve, az északi épület a Duna-parton látható épületek közül az első. Az épületnek az északi oldalán levő bejárata lesz nyitva. (A villamosmegállótól az aluljárón át érdemes menni, a gyalogút pont ehhez a bejárathoz vezet.)